A Sneak Peek: the new Hagey Hall


Hagey Hall Hub outside large windows
The Hagey Hall Hub stands proud. Almost ready to welcome new and returning students.

large room with windows over atrium
Third-floor treehouse overlooking the atrium below – otherwise, to be known as the quiet study zone.

atrium area of Hagey Hub
View of atrium and food services outlet on left; the glass elevator shaft is on the right.

large room with glass walls                                               Another room with a view: the second-floor treehouse – otherwise, to be known as the group project room.

hub windows looking up at sky                                               Looking out (and upward) from the front entrance – lots of windows, glass walls, and natural light.

Thank you to Inside Arts for the photos and text.

Advertisements

One response to “A Sneak Peek: the new Hagey Hall

  1. Nadine Gingrich

    Wow! Good old HH moves into the 21st century.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s